Apeluri gratuite de pe orice numar fix spre Yahoo sau GTalk

Majoritatea abonamentelor pentru linii fixe au acum incluse multe minute spre alte destinatii fixe din RO. Romtelecom, RDS/RCS, Astral ofera pachete cu minute incluse sau intervale orare in care apelurile catre fix sunt gratis.

Serviciul de apel catre Yahoo sau GTalk este oferit exclusiv de Zapp (evident).
Trebuie sa stiti numarul virtual alocat pentru ID-ul de messenger pe care vreti sa-l sunati. Mergeti la www.zappbuzz.ro , alegeti tipul de messenger pe care il foloseste destinatarul apelului:

scr000042.jpg

Scrieti numarul pe care Zapp il asociaza automat adresei de messenger pe care ati introdus-o (in cazul prezentat, numarul virtual asociat ID-ului “varul_din_spania@yahoo.com” este 4985523006)

Pasul urmator este sa sunati la un numar fix: 0315 79 79 79 , catre care majoritatea operatorilor de linie fixa au gratuitati pe intervale orare sau in anumite limite de minute.

Dupa ce ati apelat 0315 79 79 79, formati numarul pe care l-ati notat mai devreme, de pe http://www.zappbuzz.ro, urmat de tasta “#” (fara ghilimele, anume 4985523006#). Daca cel pe care il apelati este online, messengerul pe care il foloseste va suna si puteti vorbi.

Serviciul este destinat apelarii prietenilor sau familiei aflati in afara Romaniei, bunicilor sau parintilor care nu au acces la internet, dar mai ales tinerilor destupati la minte. Evident, daca vreti sa fiti voi apelati pe Yahoo sau GTalk de pe un fix, e necesar sa va aflati propriul numar virtual si sa comunicati celor care vreti sa va apeleze un numar de tipul: “0315797979 pauza 4985523006#”, unde pauza poate insemna o asteptare de 2-3 secunde.

Daca vi se pare complicat, serviciul Buzz al Zapp ofera automat aceasta facilitate, fara a fi necesar sa treceti printr-o interfata de centrala (0315…..), iar apelurile sunt gratuite, in limita a 1000 sau 5000 de minute.

Posted by Wordmobi

Advertisements
This entry was posted in Actuale, Geek Zone, Mobile and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s