Zapp ii lasa pe Vodafone si Orange sa sune pe Yahoo

Zapp pare sa-si tina promisiunea de telecom inovator, chiar si cu sabia deasupra capului. 

Are ambitia sa sfideze regulile nescrise ale imbuibarii specifice telecomului si deschide poarta spre VOIP. Gasiti aici  o discutie interesanta pe forumul Softpedia prin care se anunta un serviciu de acces VOIP destinat tuturor clientilor telecom, indiferent de operator:

“GSM to Yahoo & GTalk via Zapp BUZZ

De azi puteti suna orice contact online (Yahoo, GTalk, SIP), folosind orice telefon al unui operator GSM (Vodafone, Orange, Cosmote, Zapp, DigiMobil) sau operator fix / SIP (Romtelecom, Astral, RDS, Eurotel, etc )

 

1. Intrati pe http://www.zappbuzz.ro; in prima pagina aflati corespondentul SIP -BUZZ al contactului din lista Yahoo, GTalk sau SIP
2. Apelati de pe orice telefon (GSM sau fix, national sau international) numarul 0780999999. Apelul este taxat normal, conform tarifelor specifice fiecarui operator ca “apel catre retele mobile nationale”; pentru apeluri din Zapp, se va tarifa ca “apel in retea” sau se vor consuma din minutele in retea incluse;
3. Dupa formarea numarului de mai sus + tasta #, veti auzi un ton; in acel moment introduceti numarul obtinut la punctul 1 pentru a suna contactul online din lista Yahoo sau GTalk.

Produsul e inca in stadiul beta asa ca asteptam feed-backul vostru in acest sens. Voi deschide si un thread daca va fi cazul.

 

P.S.: Puteti adauga in agenda telefonului gsm numarul unui buddy pe care vreti sa-l sunati la modul “0780999999p42748xxxxx#”, unde “p” este pauza necesara primirii tonului centralei Zapp. “ 

La inceputul thread-ului, avem si nota adminului Softpedia prin care autentifica utilizatorul care a deschis threadul cu numele “Sugestii de abonamente, optiuni, tarife” ca fiind chiar cineva din echipa marketing a Zapp:

“NOTA moderatorului: acest cont a fost “validat” printr-un schimb de mesaje email al caror headere au fost analizate si verificate ca fiind valide in contextul inregistrarilor DNS MX si TXT (SPF) ale domeniilor zapp.ro si telemobil.ro”

Advertisements
This entry was posted in regular and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s